Zoekmachine Adverteren (SEA)

Terug

Vindbaarheid optimaliseren middels SEA

Search engine advertising (SEA) speel een grote rol binnen internet marketing. Middels het adverteren in zoekmachines vergroot je de kans om gevonden te worden in Google. De Google ranking van een bedrijf, ofwel de positie die een website inneemt binnen een zoekterm in een zoekmachine, kan bepalend zijn voor de hoeveelheid kliks die doorverwijzen naar de betreffende website.

Wil jij beter gevonden worden in Google of Bing? Neem dan gerust contact op middels de contact pagina.

 

CTR verhogen

Naast het opzetten van campagnes kunnen wij ook assisteren bij het verbeteren van al bestaande campagnes en het verhogen van de CTR. Doormiddel van een analyse van de kwaliteitsscore van uw campagne onderdelen kunnen wij advies uitbrengen over eventuele aanpassingen die uw CTR ten goede zullen zijn.

Pay Per Click (PPC)

SEA is een advertentievorm die gebruik maakt van kosten per klik. Door een dagbudget op te geven kan er nauwkeurig bepaald worden hoeveel er per periode wordt uitgegeven. De kosten worden nauwlettend door ons bijgehouden. Zo geef je nooit te veel uit en houd je goed overzicht over je SEA uitgaven.

 

Google Ads uitbesteden

Door het opzetten van campagnes en het bouwen van advertenties uit te besteden kun je een hoop geld besparen. Voorkom non-lucratieve investeringen en hou meer tijd over voor je bedrijfsvoering. Wij houden overzicht over je campagnes en optimaliseren deze waar nodig. Zo hoef je je geen zorgen te maken om je vindbaarheid binnen zoekmachines.

 

SEA Expertise

Al onze SEA-specialisten zijn Google Adwords gecertificeerd. Zo waarborgen wij de kwaliteit van het geleverde werk en zorgen wij ervoor dat je maximaal rendement uit je campagnes haalt.

 

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!