Social Media Marketing (SMM)

Terug

Geen multichannel strategie is compleet zonder de inzet van Social mediakanalen.

Denk aan Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube en Twitter. Deze kanalen bieden diverse mogelijkheden.

Elk van deze kanalen heeft zijn eigen kracht en is afhankelijk van je campagnedoelstelling en type branche wel of niet geschikt. Wij verzorgen voor jou een compleet op maat gemaakte Social media strategie.

Genereer meer online succes via je Social mediakanalen. 

 

Social Media

Social Media Marketing is al jaren niet meer weg te denken uit de multichannel funnel. Social Media zorgt voor een betere klantbinding, verhoogd de naamsbekendheid en genereerd meer leads en verkeer. Maar ook het toenemen van conversies via Social Media krijgt steeds meer een belangrijke rol. Zo zijn er verschillende manieren om de verkoop via de Social mediakanalen extra te stimuleren. Denk hierbij alleen al aan het inzetten van jouw winkelgedeelte op Facebook en Instagram.  

 

Social Media Plan 

Bij het inzetten van Social Media hoort natuurlijk een plan. Waarom wil je Social Media inzetten voor jouw bedrijf? Welke doelgroepen wil je aanspreken? Wat is het zakelijke doel? Deze vragen zijn essentieel voor het Social mediaplan. Vervolgens kan er d.m.v. een onderzoek een Social Media Strategie in kaart worden gebracht. 

 

Social Media Advertising

Met de juiste boodschap een specifieke doelgroep aanspreken? Dat kan zeker met Social Media Advertising. De targeting-mogelijkheden binnen Social Media Advertising zijn oneindig. Een ideale manier dus om een specifieke doelgroep aan te spreken. Zo kun je targeten op interessegebieden, locatie, leeftijd en geslacht. Zo kun je jouw boodschap persoonlijker maken en beter overbrengen. De campagnes zorgen hierdoor voor een hoge betrokkenheid.

 

Social Media Marketing Uitbesteden

Door Social Media op een juiste manier in te zetten brengt dit vele voordelen met zich mee. Is jouw bedrijf al bezig met het inzetten van Social Media Marketing? Of loop je tegen een aantal zaken aan? Geen duidelijke strategie? Of beschik je niet over de juiste kennis? De Social mediaspecialisten van FirstFocus helpen je bedrijf graag verder. 

 

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!