Webdesign

Terug

Creëer de ervaring en uitstraling die perfect bij jouw merk past

Een mooi strak design waar je bezoekers van staan te kijken? Nee, liever iets wat ze kunnen  gebruiken. Wij maken designs met de gebruiker in gedachte. En toevallig is het ook strak en mooi.

Orientatie

Wij gaan samen met jou bepalen wie jouw klanten zijn. Wat willen ze zien? Wat willen ze kunnen doen in jouw webshop? En hoe gaan wij dat vertalen naar een intuïtief ontwerp.

Usablility & Interaction Design

Op basis van het eerste gesprek maken we een opzet. Hierin bepalen we de interactie en functionaliteiten van de webshop. Op basis van deze ontwerpen zal het visuele design worden gemaakt.

Visueel Ontwerp Onderzoek

Welke elementen passen goed bij jouw merk en wat je wilt uitstralen? Dat moet goed onderzocht worden. Je zult het er toch een tijdje mee moeten doen. Ook als je al een huisstijl hebt is het toch nodig om stap grondig te doorlopen.

Visueel Ontwerp

We hebben de functionaliteiten en interacties bepaald. Ook hebben we de online identiteit van jouw merk onderzocht en vertaald in visuele elementen. Op basis van dit maken we een visueel ontwerp voor de templates van de webshop. Aan het einde van dit traject heb je het ontwerp dat jij wil.

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!