Online Marketing Strategie

Terug

Haal jij het maximale rendement uit al je marketingkanalen?

Haal jij het maximale rendement uit al je marketingkanalen? En heb je je groeipotentieel en targets voor dit jaar helder? Wij helpen je hiermee. Door gebruik van benchmarkgegevens hebben wij vaak bewezen realistische groeiprognoses te maken.

Aanpak

Een goed begin is het halve werk. Ons team van specialisten brengt samen met jullie alle wensen in kaart tijdens een eerste gesprek. Voordat we vervolgens echt aan de slag gaan stemmen we al onze plannen met jullie af tijdens de Kick-off.

Trafficplan

Door gebruik te maken van ons zogenaamde 'trafficplan', maken we alle targets per maand voor een heel kalenderjaar inzichtelijk. In dit plan combineren we onze jarenlange ervaring en verzamelde benchmark data met jullie actuele data.

Optimalisatie

Afhankelijk van elke doelstelling zijn we altijd in overleg met jullie over optimalisatieslagen die zijn of worden genomen. Belangrijk hierin is dat we altijd de afgesproken kosten/baten in het vizier hebben. Deze zijn bepalend voor alle keuzes die we maken.

Res​ultaten

Altijd op de hoogte zijn van je resultaten zorgt voor een stukje zekerheid. Wij verzorgen wekelijks/maandelijks updates omtrent zowel werkzaamheden als gerealiseerde omzetten/winst. Soms vallen de resultaten tegen. Juist dan is het extra belangrijk om te weten of er echt alles aan is gedaan.

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!