Omnichannel Strategie & Consulting

Terug

Weet waar jouw aanwezigheid effectief is en verbeter performance

Bij Omnichannel zijn er een aantal facetten die meewegen tijdens het proces van het opzetten van een effectieve strategie. Het is belangrijk om te weten wie de doelgroep is en waar deze zich bevindt. Daarnaast is het de kunst om de klant op de meest effectieve kanalen te bereiken en de klant in een proces te betrekken welke zal resulteren in een concrete conversie. Een succesvolle strategie houdt niet op bij kennis van de klant hebben, kennis van kanalen en content is net zo belangrijk. Welke content beweegt uw klant op welke manier? Welke content is gewenst en middels wel kanaal ontvangt de klant deze content het liefst?

Bovenstaand zijn slechts enkele voorbeelden die invloed kunnen hebben op het gedrag en de ervaring van de klant.

Elke ondernomen stap levert informatie in de vorm van voorkeuren op. Het is belangrijk om al die voorkeuren te meten om zo gericht op het individu een mooi aanbod te kunnen doen.

FirstFocus gaat graag met u om de tafel zitten om een effectieve strategie door te spreken en het proces te begeleiden van strategie ontwerp tot realisering. Maakt u al gebruik van Omnichannel maar bent u opzoek naar ontwikkeling en optimalisatie van uw strategie? Ook dan bent u aan het juiste adres. 

 

Meer weten over Omnichannel strategie & consult? Bekijk onderstaand het filmpje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels de contactpagina. 

 

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!