Adverteren via Re-targeting & Display

Terug

Start met online display campagnes voor meer ‘brand awareness’ & verhoog je conversie % met dynamische product re-targeting.

De beste manier om uw klant te bereiken is door in te spelen op de directe interesses van de individuele klant. Onder andere Social Media en Website gebruik maken het voor ons mogelijk om te analyseren waar de interesses van de klant liggen. Door middel van op maat gemaakte advertenties spreken wij de klant vervolgens aan met onderwerpen die zijn afgeleid van het zoekgedrag van de klant.

We spreken de klant aan met producten die reeds eerder bekeken zijn of alternatieve producten op het product waar de klant specifiek naar gezocht heeft. Ook is het mogelijk om de klant aan te spreken met een aanbieding op het betreffende product, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Re-targeting kan op Social Media plaatsvinden maar ook in het Google Display Network. Het Display netwerk is beknopt geformuleerd de visuele advertentieplaats van Google. Deze advertentieplekken begeven zich op alle door Google beheerde websites zoals Youtube en Google zelf maar ook op websites die gebruik maken van Google Adsense.

Bent u opzoek naar een effectieve manier van interactie met uw klant? Neem voor meer informatie contact op middels de contactpagina  

 

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!