OnTarget KPI

Terug

Combineer en visualiseer data

OnTarget KPI is ons eigen ontwikkelde dashboardsysteem. Het idee om OnTarget KPI te gaan bouwen is ontstaan doordat we soms door de verschillende data verzamel tools het bos niet meer zagen. We gebruiken Google Analytics, Google AdWords,Google Webmaster Tool,  een CRM tool, Shop2Market, Optimizely en ga zo maar door. We verzamelde de data uit deze tools in sheets en rapportages die we allemaal met de hand in elkaar moesten knutselen. Dit kost best wel wat tijd elke keer weer. OnTarget KPI maakt dit allemaal veel eenvoudiger en sneller.

Een blokkendoos aan KPI's

Door al je data tools te koppelen aan OnTarget KPI kan je de data uit die tools eenvoudig combineren in een dashboard. Je kan dus verschillende dashboards maken om zo beter zicht te krijgen in jouw data en deze ook in relevante context plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een omnichannel dashboard, waarbij de data van een direct mailing of AdWords campagne worden gecombineerd met de data van de in-store sales met klantenkaart. De dashboard kan je helemaal zelf samenstellen door voorgedefinieerde KPI's. Deze KPI's zijn nog naar wens uit te breiden om de dashboard zo nóg verder te customizen.

Deel snapshots van je dashboard

Met de snapshot functionaliteit wordt het super simpel om dashboardviews te delen met collega's of klanten. Laat ze zien wat er in een bepaalde periode is gebeurt en bespreek dit met elkaar, allemaal binnen de snapshot zelf. Hiermee kan je gerichter op actie aansturen met inzichtelijke en begrijpbare dataweergave. Stuur je online marketeers snapshots met een weergave van de kosten, opbrengsten en attributie van alle gebruikte kanalen. Hiermee kunnen zij direct bijsturen en de budgetten effectiever verdelen. Of stuur je conversie optimalisatie specialist een overzicht van hoe verschillende segmenten bezoekers reageren op de experimenten die op de site draaien. Zo kunnen experimenten zich beter richten op bepaalde doelgroepen en versnel je het optimalisatieproces.

Groei met focus en inzicht

Kortom, met OnTarget KPI kan je kanalen en platformen gerichter optimaliseren door de juiste mensen de goede kant op te sturen met een duidelijke focus. Verdeel budgetten efficiënter. 

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!