Webshop

Terug

Verkoop meer via je eigen online winkelvestiging

"E-commerce is online handel. Dus alles wat te maken heeft met uw producten en diensten verkopen via het Internet."  Wij voeren maatwerk e-commerce trajecten uit die door onze visie op schaalbaarheid, snelheid en vindbaarheid uitstekend renderen. Wij bouwen webshops die uitblinken in vindbaarheid, gebruiksgemak en conversie.

Strategie

Samen bepalen we de doelgroep, doelstelligen en scope van het e-commerce traject. Wat verwacht jouw klant? Wat zijn je verwachtingen op het gebied van opbrengst?

Ontwerp

Een responsive design dat werkt op alle mobiele apparaten is een must. Maar past het ontwerp ook bij je huisstijl en corporate identity? Is de site voldoende conversie gericht? Wij zorgen ervoor.

Realisatie

Vervolgens wordt de webshop gebouwd. Dit gaat volgens de SCRUM methodiek zodat je steeds de voortgang kunt inzien en beoordelen. Wij adviseren voor alle e-commerce toepassingen .NET technologie voor eenvoudige integratie, maar je kunt er ook voor kiezen om het systeem op Linux te draaien.

Integratie

We hebben ervaring met integratie van diverse platforms, zoals AFAS, Unit4, BookInn, Valk Proposs en meer. Door onze plugin architectuur is integreren met jouw maatwerk backoffice ook geen enkel probleem. Wij hebben plugins voor alle grote betalingsproviders beschikbaar en ook verzendingsdiensten zoals TNT en Pazzl.

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!