Workshops & Trainingen

Terug

Leer de kneepjes van het vak direct van specialisten

Up-to-date zijn en blijven is met de ontwikkelende markt een steeds zwaarder wegende factor die beslist of je mee kunt komen in de markt of niet. Bovendien draagt een opfris- of beginnerscursus een steentje bij aan een gezonde werkmentaliteit. Ben jij klaar voor ontwikkeling? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

 

Search Engine Optimization (SEO)

Leer hoe je jouw content mee kunt laten wegen in een betere vindbaarheid binnen zoekmachines. Binnen de cursus worden onderwerpen behandeld zoals tekstuele content, visuele content en product content.

 

Search Engine Advertising (SEA)

Bovenaan staan binnen het zoeknetwerk? Middels tools zoals Google Ads leer je hoe je een effectieve campagne opzet, onderzoek doet naar zoekwoorden en je vindbaarheid aanzienlijk doet verbeteren. Wij bieden cursussen aan voor deelnemers van alle niveaus. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Conversion Rate Optimization (CRO)

Het zorgen voor concrete conversies op websites is vaak nog een onderschatte kwestie. Leer hoe je meer conversies kunt genereren door middel van o.a. A/B-tests en het aanzetten tot actie d.m.v. Call-to-actions.

 

Beginner of Expert

Wij bieden cursussen aan voor alle soorten deelnemers, van beginners tot aan de doorgewinterde vakspecialist. Dus of je nou wilt leren hoe je je eerste campagne opzet of een sparringpartner zoekt om je laatste optimalisaties mee door te nemen, de cursussen sluiten aan op alle niveaus.

Andere diensten

Je kunt ook bij ons terecht voor...

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!