Blog

Terug
Foto

FirstFocus op de Webwinkel Vakdagen 2019

Leading in Digital Commerce

Ook dit jaar staat FirstFocus op de Webwinkel Vakdagen 2019. Op woensdag 23 en donderdag 24 januari vindt de Webwinkel Vakdagen voor de 13e keer plaats. Het evenement waar e-commerce centraal staat. Het event is inmiddels uitgegroeid tot het grootste e-commerce event van de Benelux. Met maar liefst een recordaantal bezoekers van 12.542 en ruim 270 exposanten is het een must om dit event te bezoeken als webwinkelier en retailer.

Waarom de Webwinkel Vakdagen bezoeken?

Met ±13.000 bezoekers en 270 exposanten is dit een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken met andere webwinkels, multichannel retailers en prominenten uit de branch. Daarnaast vinden in maar liefst 11 themazalen en 1 grote keynotezaal meer dan 200 inspirerende presentaties plaats. Tijdens deze presentaties delen inspirerende sprekers hun kennis en ervaringen vanuit de e-commerce branche. 

FirstFocus op de Webwinkel Vakdagen 2019 

Kom langs voor een kennismaking op standnummer 130. Wij vertellen u graag meer over de toegevoegde waarde van een Omnichannel Strategie. En willen u kennis laten maken met onze nieuwe Web- en Loyalty APP.  Kunt u niet wachten? Bel ons gerust voor een gratis kennismaking op: 030 - 737 0676. 

Aanmelden is ook dit jaar weer geheel gratis en kan via deze link.


 

 

  • Door Jessica Brouwer
  • Gepost op 9 Jan, 2019

Wil je weten waar je jouw business nog kunt verbeteren? Vraag direct een vrijblijvende scan aan!